20130316-16.44.30-Marijke 002_Generale Repetitie_Foto- Douwe-Jan_Bakker

Marijke van Leerzem studeerde Koordirectie en Schoolmuziek en heeft al veel projecten op haar naam staan. Op dit moment is Marijke vaste dirigent van Projectkoor Brandpunt, Kamerkoor Fibonacci en Gospelkoor Relation. Ze is tevens oprichter en eigenaar van Koorkunst Kaleidoscoop.

Marijke is een bevlogen dirigent die samen met haar koorleden probeert om het publiek in de ziel te raken. Door haar aanpak waarin bevlogenheid, flow én inzet en betrokkenheid belangrijke ingrediënten zijn, bereikt ze met haar koren een diepere dimensie. Marijke is er van overtuigd dat in een stimulerende omgeving de koorleden het beste in zichzelf boven kunnen halen. Ze daagt op die manier de koorleden uit om de eigen bekwaamheid te vergroten. Flow in plaats van druk! Dit karakteriseert Marijke als dirigent en als mens.

Om ook thuis te raken in de lichte muziek, jazz en pop is Marijke met de tweejarige opleiding Vocal Leadership begonnen op het Codarts Conservatorium in Rotterdam. Deze opleiding is gebaseerd op de principes van the Intelligent and Organic choir. Deze methode komt uit Denemarken.

http://www.koorkunstkaleidoscoop.nl

Koorleden over Marijke:
– Marijke inspireert ons om hoger te reiken; om met elkaar een bijzondere beleving te bewerkstelligen
– Marijke werkt met veel energie en enthousiasme waarin alle koorleden onderdeel worden van een groter geheel
– Marijke heeft oprechte aandacht voor mensen waarmee ze samenwerkt. Ze durft kwetsbaar te zijn en nodigt ons uit dit ook te doen
– Marijke is een roerganger die goed luistert. Ze weet wat ze wil en kan dit goed uitleggen. Ook laat ze ruimte voor de bijdrage van anderen
– Marijke is creatief en heeft veel mooie ideeën over programmering en samenwerking met andere kunstvormen.

Loading...