Hieronder kun je je inschrijven voor het project 'Vier de Vrijheid' bestaande uit 2 deelprojecten: 'Gerechtigheid' en 'Vrede'.

Je kunt je inschrijven voor het gehele project 'Vier de Vrijheid' (€ 175,-), maar het is ook mogelijk om je apart aan te melden voor het deelproject 'Gerechtigheid' (€ 95,-) met een concert Misa por la Paz y la justicia en Misa Criolla op 16 mei 2020.
Of je apart aan te melden voor het deelproject 'Vrede' (€ 95,-) met een concert The Armed Man, a Mass for peace op 21 november 2020.

Ná het invullen van de gegevens en accepteren van de voorwaarden, kan je onderaan het formulier op 'verzenden' klikken.

Naam (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

E-mailadres (verplicht)

Inschrijving (verplicht)
 Gehele project Vier de Vrijheid Deelproject Gerechtigheid Deelproject Vrede

Zangstem (verplicht)
 Sopraan Alt Tenor Bas

Studentenkaartnummer

Ik accepteer de inschrijvingsvoorwaarden en de annuleringsregeling zoals deze hieronder zijn weergegeven.

Inschrijvingsvoorwaarden en annuleringsregeling
De deelnemersbijdrage van het gehele lustrumproject 'Vier de Vrijheid' is € 175,-. Het is mogelijk om in te schrijven op 1 van de 2 deelprojecten. De deelnemersbijdrage van 1 deelproject is € 95,-. Partituur, oefen-files en koffie/thee in de pauze zijn inbegrepen. Van deelnemers wordt verwacht dat zij op de repetitie-zaterdagen zelf een lunchpakket meebrengen.

Inschrijving vindt plaats door middel van het insturen van het inschrijfformulier. Daarmee verklaar je deel te nemen aan de repetities en de uitvoering(en), en ga je de verplichting aan tot betaling van de deelnemersbijdrage. We vragen je vriendelijk om - na de bevestiging van ontvangst van je aanmelding - deze bijdrage over te maken op rekeningnummer: NL27 RABO 0149 1627 74, t.n.v. Stichting Projectkoor Brandpunt o.v.v. Vier de Vrijheid / naam deelnemer.

Voor studenten geldt een gereduceerd tarief van € 120,- voor het gehele project en € 65,- voor 1 deelproject. Van deze deelnemers wordt verwacht dat zij zich op de eerste verplichte repetitie legitimeren met hun studentenkaart.

Tot uiterlijk vier weken voor de startavond kan schriftelijk worden afgemeld zonder financiële consequenties. Daarna zullen de kosten voor de partituren in rekening worden gebracht. Bij annulering na de startavond blijf je verplicht om de volledige deelnemersbijdrage te betalen.

Loading...