Hieronder kun je je inschrijven voor het deelproject 'Vrede' (€ 95,-) van het lustrumproject 'Vier de Vrijheid' met een concert The Armed Man, a Mass for peace op 20 november 2021.

Ná het invullen van de gegevens en accepteren van de voorwaarden, kan je onderaan het formulier op 'verzenden' klikken.

De inschrijving voor het deelproject 'Gerechtigheid' is gesloten. Tenoren en bassen kunnen zich nog wel aanmelden voor dit deelproject door een mail te sturen naar info@projectkoorbrandpunt.nl.

Naam (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

E-mailadres (verplicht)

Inschrijving (verplicht)
 Deelproject Vrede

Zangstem (verplicht)
 Sopraan Alt Tenor Bas

Studentenkaartnummer

Opmerkingen

Ik accepteer de inschrijvingsvoorwaarden en de annuleringsregeling zoals deze hieronder zijn weergegeven.

Inschrijvingsvoorwaarden en annuleringsregeling
De deelnemersbijdrage van het deelproject 'Vrede' van het lustrumproject 'Vier de Vrijheid' is € 95,-. Partituur, oefen-files en koffie/thee in de pauze zijn inbegrepen. Van deelnemers wordt verwacht dat zij op de repetitie-zaterdagen zelf een lunchpakket meebrengen.

Inschrijving vindt plaats door middel van het insturen van het inschrijfformulier. Daarmee verklaar je deel te nemen aan de repetities en de uitvoering(en), en ga je de verplichting aan tot betaling van de deelnemersbijdrage. We vragen je vriendelijk om - na de bevestiging van ontvangst van je aanmelding - deze bijdrage over te maken op rekeningnummer: NL27 RABO 0149 1627 74, t.n.v. Stichting Projectkoor Brandpunt o.v.v. Vier de Vrijheid / naam deelnemer.

Voor studenten geldt een gereduceerd tarief van € 65,- voor 1 deelproject. Van deze deelnemers wordt verwacht dat zij zich op de eerste verplichte repetitie legitimeren met hun studentenkaart.

Tot uiterlijk vier weken voor de startavond kan schriftelijk worden afgemeld zonder financiële consequenties. Daarna zullen de kosten voor de partituren in rekening worden gebracht. Bij annulering na de startavond blijf je verplicht om de volledige deelnemersbijdrage te betalen.

Loading...