Hieronder kun je je inschrijven voor het project 'The Crucifixion'.

Voor de sopranen en de alten is het helaas niet meer mogelijk om zich aan te melden.

Naam (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

E-mailadres (verplicht)

Zangstem (verplicht)
 Tenor Bas

Studentenkaartnummer

Ik accepteer de inschrijvingsvoorwaarden en de annuleringsregeling zoals deze hieronder zijn weergegeven.

Inschrijvingsvoorwaarden en annuleringsregeling
De deelnemersbijdrage van het project 'The Crucifixion' is € 95,-. Repetities, partituur en koffie/thee in de pauze zijn inbegrepen. Van deelnemers wordt verwacht dat zij op de repetitie-zaterdagen zelf een lunchpakket meebrengen.

Inschrijving vindt plaats door middel van het insturen van het inschrijfformulier. Daarmee verklaar je deel te nemen aan de repetities en de uitvoering(en), en ga je de verplichting aan tot betaling van de deelnemersbijdrage. We vragen je vriendelijk om - na de bevestiging van ontvangst van je aanmelding - deze bijdrage over te maken op rekeningnummer: NL27 RABO 0149 1627 74, t.n.v. Stichting Projectkoor Brandpunt Amersfoort o.v.v. The Crucifixion / naam deelnemer.

Voor studenten geldt een gereduceerd tarief van € 65,-. Van deze deelnemers wordt verwacht dat zij zich op de eerste verplichte repetitie legitimeren met hun studentenkaart.

Tot uiterlijk twee weken voor de aanvang van de verplichte repetities kan schriftelijk worden afgemeld zonder financiële consequenties. Bij annulering op een later tijdstip blijf je verplicht de volledige deelnemersbijdrage te betalen.

Loading...