Over de dirigent Marijke van LeerzemMarijke van Leerzem

De muzikale leiding is in handen van de ervaren dirigent Marijke van Leerzem.

Marijke werkt graag met mensen die met plezier willen zingen. Het gaat om plezier en niet om audities. Het gaat om vertrouwen in groei en ontwikkeling!

Marijke werkt, zoals ze het zelf verwoordt, graag met je als je af wilt van de onzekerheid over jouw zangkwaliteiten. Je kunt bij haar rekenen op muziekprojecten waar je blij van wordt, waar je zelfvertrouwen van krijgt en waar je samen met anderen (verbindend) kan werken aan diverse mooie producties.

Door haar laagdrempelige projecten geeft ze heel veel mensen kansen voor mooie muzikale ervaringen. Marijke garandeert een plezierige, uitdagende ervaring waar je met veel plezier en zelfvertrouwen op terug zult kijken!

Marijke studeerde Schoolmuziek en Koordirectie in Zwolle en Arnhem en is als dirigent verbonden aan verschillende koren zoals het Projectkoor Brandpunt en Kamerkoor Fibonacci in Amersfoort.

In Leusden is zij dirigent van het Kaleidoscoop Projectkoor. Sinds 15 mei 2017 is Marijke tevens de muzikale leider van het Gemengd Koor Leusden.

In het voorjaar van 2018 kreeg Marijke er twee a capella Vocal Vrouwenkoren bij. In Maarssenbroek is dit ‘Sound Around’ en in Amersfoort ‘In Transition’.

Marijke werkt bij alle koren volgens de principes van The Intelligent Choir (TIC). Deze kennis deed zij op bij de opleiding Vocal Leadership op het conservatorium Codarts in Rotterdam.

Marijke is een bekend gezicht in de koorwereld van Amersfoort. Vele mensen hebben al met plezier onder haar leiding gezongen.

 

Voor meer informatie verwijzen we naar de website van Marijke van Leerzem.

Loading...